KoRepetycje muzyczne 2019

Uprzejmie informujemy, że od lutego do listopada 2018 roku Fundacja Teatru Muzycznego Capitol kontynuuje realizację edukacyjnego projektu kulturalnego pt. "koRepetycje muzyczne". W ramach projektu odbędzie się 7 audycji. Program przeznaczony  dla uczniów szkół podstawowych oraz gimnazjalistów będzie realizował statutowe cele fundacji m. in. poprzez edukację kulturalną dzieci i młodzieży oraz rozbudzanie i rozwijanie zainteresowań artystycznych.

Serdecznie zapraszamy szkoły do udziału w programie. Najbliższe audycje odbędą się 29.03.2019. Zapraszamy na nie klasy 5 i 6 szkół podstawowych. Artyści zaprezentują temat najbliższy naszej szkole - MUSICAL. Audycje odbywają się  na Małej Scenie Fundacji Teatru Muzycznego Capitol przy ul. Piłsudskiego 72 we Wrocławiu.

Koordynator projektu:

Magdalena Zamoroka 505-18-99-83

Zadanie prowadzone dzięki wsparciu Gminy Wrocław i we współpracy  z  Wydziałem Kultury UM we Wrocławiu (dotacja ze środków publicznych).

wroclaw-logo

15.02.2019. odbyły się w naszej szkole audycje dla dzieci pn. "Polskie Tańce Narodowe"

W spotkaniach uczestniczyły dzieci z wrocławskich szkół podstawowych. Audycję poprowadzili Paulina Rutowicz i Łukasz Michalak - tancerze, choreografowie, byli członkowie Zespołu Stylizowanych Tańców Ludowych Piast.

oskar paula

oskar

Zmiany w godzinach zajęć Szkoły Tańca Nowoczesnego Capitol:

PONIEDZIAŁKI   18:00 - 19:30 gr. 8-14

WTORKI            17:00 - 18:30 gr. 15<