Projekty zrealizowane w 2015 roku

Mikołajki 2015

Gratulujemy uczniom Szkoły Tańca Nowoczesnego Capitol pięknego popisu mikołajkowego - dziękujemy:)

Gorąco dziękujemy naszym instruktorom Kasi i Piotrowi za przygotowanie i przeprowadzenie występu na scenie Teatru Capitol.

Bardzo dziękujemy również Teatrowi Muzycznemu Capitol za pomoc w realizacji imprezy i udostępnienie sceny na prezentacje naszych młodych tancerzy.

Ogromne podziękowania kierujemy do rodziców, przyjaciół i gości naszych uczniów  za liczne przybycie i wspaniałą atmosferę podczs pokazu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szkoła Tańca Nowoczesnego Capitol we Wrocławiu zaprasza na pokaz tańca "Mikołajki 2015", który odbędzie się w głównym holu Teatru Muzycznego Capitol we Wrocławiu w dniu 4 grudnia o godz. 17.00. Na naszym mikołajkowym pokazie wystąpią uczestnicy zajęć tanecznych, które odbywają się w siedzibie Fundacji TM Capitol. Przed państwem wystąpią dzieci i młodzież, które czynnie uczestniczą w zajęciach tanecznych już kolejny rok oraz dzieci które stawiają pierwsze taneczne kroki od września tego roku. Zobaczymy kategorie wiekowe do 7 lat, do lat 11, 12-15 lat oraz kategorie powyżej 15 roku życia. Na nasz popis zapraszamy wszystkich pasjonatów tańca, rodziców, znajomych, rodziny uczestników i zaproszonych gości.
Zapraszają instruktorzy Szkoły Tańca Piotr i Kasia Małeccy oraz zarząd Fundacji Teatru Muzycznego Capitol we Wrocławiu.

W ramach programu "Szkoła w mieście" Fundacja zrealizowała warsztaty teatralne pt. Jasełka jako forma teatralna. Warsztaty przygotowane dla młodzieży- uczniów Gimnazjum nr 2 we Wrocławiu.